Новорічне диво вже розпочалося!

Тисячі людей ламають голову над тим, що подарувати своїй близькій людині?

Як зробити це свято незабутнім? Подарунок для близької людини повинен велемовно говорити про Ваші почуття, бути романтичним та оригінальним.


Бренд PAZOLINI підготував пропозицію спеціально для Вас!

Потіште своїх близьких оригінальним та романтичним подарунком - надішліть їм Новорічне привітання з подарунковим Новорічним сертифікатом в 1000 гривень від бренду PAZOLINI!

 

Умови дуже прості:

 

1) З «11» грудня 2019 по «19» січня 2020 відвідайте один з магазинів Carlo Pazolini в Україні та повідомте співробітникам про бажання відправити вітальний лист з подарунковим сертифікатом для своїх близьких, або зверніться до нашого сall centre з питанням про відправку вітального листа за телефоном 080060436.

 

2) Заповніть вітальну листівку-вкладиш і залиште дані відправника та одержувача до листа. І все  Наші співробітники з радістю відправлять лист від Вас з поздоровленням Вашої близької людини!

 

Як використати сертифікат?

 

1) Подарунковий Новорічний сертифікат в 1000 гривень можна використати при купівлі будь-яких неакційних моделей жіночого, чоловічого та дитячого взуття в будь-якому магазині Carlo Pazolini в Україні з 11.12.2019 по 11.12.2020.

 

2) Сертифікат дає можливість отримати знижку на покупку до 1000 гривень, але не більше 50% від її роздрібної ціни на ціннику.

Порадуйте своїх близьких приємним подарунком!